Ballon geschenken

Hier vindt u schitterende ballon geschenken die u kunt weggeven of zelf kunt houden als aandenken aan uw ballonvaart.  De onderstaande artikelen kun u telefonisch of per mail bestellen; info@nlballon.nl. De ondergenoemde verkoopprijzen zijn excusief verzendkosten.

    


 NLBallon sleutelhanger 3 euro.

  • Deze prachtige rubberen sleutel hanger is een mooie herinnering aan uw ballonvaart. Elke keer als u uw sleutels pakt en bij het zien van deze sleutelhanger, komt de herinnering aan uw ballon avontuur weer boven. 

 

 

    Sticker  1 euro p/st

  • Sticker formaat 80x50mm 

 

 Mongolfiere Bouwplaat 17.95 euro.

  • Deze prachtige bouwplaat is een replica van de eerste heteluchtballon. Deze ballon uitgevonden door de gebroeders Mongolfier maakte in 1783 boven Parijs zijn eerste vlucht.

 

   Ballon Bitter in luxe verpakking 15.00 euro.

  • Deze traditionene kruidenbitter zit verpakt in een prachtige doos met daarin 3 stenen bekertjes. Deze ballonbitter wordt door NLBallon aan de landeigenaar, waar wij zijn geland uitgereikt. Tevens is dit een schitterende cadeau verpakking voor een cadeaubon..

 

      Ballon Champagne 6,95 euro.

  • Deze heerlijk zoete champagne serveren wij aan het einde van de ballonvaart. Deze prachtige fles voorzien van een uniek etiket kan een schitterend geschenk zijn om bij een ballonvaart ticket weg te geven

 

 Balloncap met NL Ballon logo 10 euro.

  • Deze stoere baseballcap met NLBallon logo is een prachtig aandenken aan uw ballonvaart, maar ook een prachtig cadeau om weg te geven.

 

 

 

 

KNVVL erkend pilootstrandhoeve
Weersverwachting
Vollenhove
Meer weer in Vollenhove