Over NL Ballon

Jean Louis Becker

NL Ballon is in 2012 na jaren lange ervaring gestart. Deze eerdere ervaringen bij andere ballon-bedrijven, heeft ons geleerd dat NL Ballon zich wil onderscheiden door een toegevoegde waarde aan uw ballonvaart te geven. De ervaring die wij onze klanten willen meegeven staat boven aan. U beleeft bij ons een avontuur boven Nederland.

Zaken waar u in eerste instantie niet aan zou denken bij een ballonvaart, maar juist, die service en extra aandacht, zullen het zijn die uw ballonvaart onvergetelijk zullen maken. Persoonlijk contact en oog voor detail is ons motto.

Zo krijgt u bij NLBallon, na een hartelijk ontvangst, een goede en uitgebreide uitleg over de ballonvaart. Dit alles in een prettige en ontspannen sfeer. In onze VIPballonmand die plaats bied voor 2 personen zullen wij een prachtig avontuur boven Nederland gaan beleven. De piloot maakt tijdens de *** VIPvaart een aantal unieke foto's die u gratis van ons zult ontvangen als u thuis nog aan het nagenieten bent.

 U krijgt tijdens de ballonvaart  duidelijke uitleg over de wondere wereld van het ballonvaren.  Nadat wij veilig zijn geland zullen wij gezamenlijk de ballon opruimen. De piloot zal daarna met zijn gasten, onder het genot van een heerlijk glas champagne, een traditionele afsluiting doen van uw ballonvaart.

Na de doop tot Baron / Barones en ontvangst van uw Balloncertifcaat brengen wij u weer veilig terug naar de opstijg locatie.

Tijdens de *** VIPvaart zullen de piloot en crew schitterende foto's maken die een blijvende herinnering zullen zijn aan uw ballonvaart. Deze foto's staan de volgende dag op de Facebookpagina  NLballon en zult u binnen een week kosteloos ontvangen via een link op de mail.

NLBallon maakt gebruik van een Cameron Z90 heteluchtballon die plaats bied voor 2 passagiers (max 170 kg). Deze ballon voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en zowel piloot als crewleden zijn grondig getraind om u een schitterende maar vooral veilige ballonvaart te geven.

KNVVL erkend pilootstrandhoeve
Weersverwachting
Vollenhove
Meer weer in Vollenhove