Ballonvaren en Parachutespringen

"NL ballon heeft een jaren lange ervaring op het gebied van parachutespringen vanuit een heteluchtballon en werkt samen met de beste parachutisten, tandemmasters en camera-springers in Nederland.

 Tandemsprong vanuit de ballon

Bij NL Ballon kunnen wij verschillende mogelijkheden aanbieden:

  • NL Ballon biedt u de mogelijkheid om een of meerdere parachutisten uit de mand te zien springen. Na de nodige uitleg over deze extreme sport kunt u de parachutist(en) gedag zwaaien en nakijken hoe hij/zij met een snelheid van rond de 180 km per uur naar beneden vallen. Deze mogelijkheid wordt alleen aangeboden tijdens privé vaarten tegen een meerprijs. Neemt u voor nadere informatie contact op met NL Ballon.
  • U bent zelf parachutist en u wilt uw familie of vrienden laten zien wat u daar boven nu allemaal doet? Als u in het bezit bent van een C-Brevet, kunt u bij NL Ballon uw ballonsprong reserveren (110,- euro) De aanvraag van de Notam is voor rekening van de spinger(s).
  • Heeft u altijd al van deze ervaring gedroomd? Bij ons bent u aan het juiste adres. U kunt zelf namelijk ook de stap wagen door met een ervaren tandemmaster een duo-sprong te maken vanaf ruim 2 km hoogte. De kosten voor deze sprong bedragen 375 euro exclusief video-opname. Wilt u de sprong nogmaals terugzien, dan zorgen wij voor een camera-springer. De kosten voor deze sprong, inclusief video, bedragen 475,- euro.
KNVVL erkend pilootstrandhoeve
Ballonvaarten
Datum Regio Vrij Prijs
06-04 Vollenhove NLBallon 9 150,-
07-04 Strandhoeve Baarlo 10 150,-
21-04 Strandhoeve Baarlo 10 150,-
05-05 Vollenhove NLBallon 10 150,-
18-05 Kampen 5 150,-
19-05 Vollenhove NLBallon 8 150,-

Weersverwachting
Vollenhove
Meer weer in Vollenhove